i

i

duminică, 9 ianuarie 2011

Ce lucruri stiute de mult am mai aflat

Numele formatiei Rammstein vine de la o localitate din Germania, Ramstein-Miesenbach, unde in 1988 s-a intimplat un groaznic accident la un show aviatic, soldat cu 70 de morti si 346 de raniti. Locul intai la cel mai mortal show aviatic, detinut de Ramstein pina in 2002, a fost preluat de show-ul dezastru de la Lvov, din Ucraina, unde au murit 85 de persoane si au fost ranite 100, de un SU27 care a secerat aerodromul.

Al doilea fapt divers de notorietate, pe care il aflu mai bine mai tarziu decit deloc, este semnificatia codului stampilat pe ouale de gaina din comert. In fata datei, pe o scara de la 0 la 3 este indicata provenienta si gradul de ecologie al oualor. 0RO inseamna oua ecologice, 1RO si 2RO oua de la gaini care au loc sa faca doi pasi si maninca ceva mai natural, iar 3RO inseamna oua de la gaini care nu vad niciodata lumina zilei, nu au nici pene unele si sint indopate cu chimicale.
In concluzie, pentru ca mi s-a facut rau gindidu-ma la fermele de pui, am decis ca nu voi mai mai manca oua sau carne de pui, daca nu le primesc de la vreo vecina sau ruda de la tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu