i

i

miercuri, 11 decembrie 2013

I love ţoale

Mă uit din cînd în cînd pe site-ul Vogue, ca să văd ultimele haine ale marilor designeri. Cele mai recente colecţii sînt cele de pre-toamnă-iarnă 2014. Îmi place să descopăr creaţiile cu adevărat bune, izbitor de elegante, şic, echilibrate şi care fac modă. Imediat pot alege grîul de neghină, dintr-o ochire a două-trei outfituri. De exemplu, la Chanel salata este vizibilă de la prima poză.

Ca să nu îmi pot lua ochii de la ele, ţinutele trebuie să aibă echilibru, să spună ceva cu economie de mijloace, dar asta să nu însemne materiale prea banale sau minimalism nejustificat. Mai trebuie să fie în armonie cu linia corpului, în sensul de a conferi senzualitate, sau un alt mesaj, şi nu să tindă spre efectul de cuier.  Neapărat vreau originalitate, dar asta să nu însemne ceva forţat, căutat cu neîndemînare. O veşnică rochie neagră poate deveni cu totul nouă, cînd mesajul este consistent.

.3.1 Phillip Lim



















Sînt cîteva case de modă care nu dau greş, şi altele care sînt foarte bune dar mai pierd inspiraţie, sau scapă cîte o colecţie subţirică, sau se repetă. Printre preferatele mele sînt 3.1 Philip Lim, Christian Dior, Rochas, Prada, Mayiet, Bouchra Jarrar, Jean Paul Gaultier, Jenny Packham, Temperley London, Thakoon, şi Kenzo.
                                                                     
                                                                     Badgley Mishka

Carolina Herrera








Carolina Herrera
















 



Temperley London

 


 Temperley London











 

 







Rachel Comey










Christian Dior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu