i

i

vineri, 15 mai 2009

Simpaticul urban

Am mai scris despre simpaticul urban. Asa ii zic eu, ca nu-i stiu numele si nici galaxia de unde vine. Il regasesc in cele mai dosnice locatii. Ma intimpina cu optimismul caracteristic si ma ajuta la buna dispozitie cu generozitatea-i binecunoscuta.

2 comentarii:

  1. Aparusera intr-un timp pe peretii blocurilor din cartier un fel de grafitty cu sablon, ca sa fie acelasi scris peste tot si sa fie cat mai citet posibil:
    M.I.S.A. NU ESTE CE CREZI TU
    Era perioada in care Bivolaru era pus sub acuzatie, nu apucase sa fuga din tara iar adeptii lui incercau sa convinga lumea ca e un biet batranel care vrea pace pe Pamant si fericire in tot Universul. Printre multele texte referitoare la perversiuni+nume de echipe de fotbal scrise pe pereti chestia asta era ceva mai original, dar textul acesta mi-a ramas intiparit in minte deoarece am vazut si o completare facuta de mana, fara sablon, cu litere strambe care de-abia se distingeau pe perete:
    BA E
    BOULE

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e, vorba lui Moromete. Prin anii '90 am vazut un grafitti pe calea Victoriei, mi-a placut mult: "Nu e ceea ce crezi", scria mare.

    RăspundețiȘtergere